Faciliteter

Faciliteter

 På gårdspladsen foran hovedindgangen findes gratis parkering til Otellets gæster.

Otellet leverer naturligvis gratis wifi.

Reception: Receptionen befinder sig i stueetagen, lige til venstre, når man kommer ind ad hoveddøren. Receptionen har åbent mellem klokken 16.00 og 22.00 og rummer desuden en lille butik med salg af øl, vin og sodavand, samt et lille udvalg af slik og toiletartikler. 

Gratis parkering:  På gårdspladsen foran hovedindgangen findes gratis parkering til Otellets gæster. Cykler kan opbevares i aflåst skur. 

Wifi: Otellet leverer naturligvis gratis wifi. På alle værelser og lounges findes opslag, der viser hvilke routere, der giver det bedste signal, samt alternativer som kan bruges, hvis for mange bruger samme router. 

Stor have: Bag bygningen findes en have med bænke, gynger og trampolin. Bemærk at børns leg foregår på forældrenes ansvar! 

Grillpladser: I haven og på gårdspladsen står tre jernpyramider til brug af engangsgrill. Engangsgrills kan enten købes i supermarkeder eller i Otellets reception. Otellet sælger ikke mad til grillen. 

Terrasser: Begge terrasser vender mod Otellets have. Terrassen i stueetagen gør det muligt at spise sin morgenmad udendørs, hvis vejret er til det og om aftenen kan man sidde og nyde aftensolen. På tagterrassen på første sal er der også mulighed for at nyde udsigten over området. Bemærk at tagterrassen også er Otellets rygeområde. 

Kaffe og te: På Otel Vaabensted kan du altid lave dig en gratis kop kaffe eller te uanset tidspunktet. I morgenmadsrestauranten og i gæstekøkkenet finder du en kaffestation med kaffe og te, samt mælk og sukker. 

Loungeområder: Hvis man vil slappe af indendørs på en kølig eller regnfuld dag, kan man benytte sig af en af vores lounges. I stueetage findes en to-delt stue med sofaer og borde. Her kan man læse en bog eller spille med familien eller vennerne.  For enden ad gangen findes to reoler med bøger, tegneserier og spil til fri afbenyttelse. På første sal, ved udgangen til tagterrassen findes et siddeområde. Gæster er desuden velkomne til at benytte morgenmadsrestauranten til måltider efter 10.30. 

Fjernsyn til streaming: I loungen i stueetagen og på førstesalen findes fjernsyn, hvor det er muligt at streame fra sin egen telefon. Vi har gæster af mange nationaliteter og det er umuligt at have kanaler, der stiller alle tilfreds. Ved at streame fra egen telefon er det muligt at tage sine yndlingskanaler eller serier med på ferie. Husk, at du har naboer og vis hensyn. 

Gæstekøkken: På første sal, ved siden af hovedtrappen, findes et gæstekøkken med bordovn og mikrobølgeovn.  Det er her muligt at lave mad i begrænset omfang. 

Rygeområde: Tagterrassen på første sal er hotellets rygeområde. Rygning er forbudt overalt indendørs, inklusivt naturligvis på værelser og badeværelser. Otellet sælger ikke cigaretter. 

 

Våbensted Alderdomshjem blev i 1986 købt af Lis og Tom Larsen, der så et behov for et overnatningssted, som var billigere og mere uformelt end de traditionelle hoteller.

- Otel Vaabensted -

Kontakt os

42 48 25 63

Telefontid 08:00 – 22:00

Adresse: Krårup Møllevej 6 – 4990 Sakskøbing

E-mail:  reception@otelvaabensted.dk

Vil du leje et værelse? Ring til os på 42 48 25 63

Våbensted Alderdomshjem blev i 1986 købt af Lis og Tom Larsen, der så et behov for et overnatningssted, som var billigere og mere uformelt end de traditionelle hoteller.

Menu

Kontakt